1. Hjem
  2. /
  3. Support
  4. /
  5. Kom i gang

KOM I GANG MED KREDITREPORTER.DK KREDITRAPPORTER

Her finder du trin-for-trin instruktioner for, hvordan du kommer i gang med vores service og får adgang til hundredetusinder virksomheders økonomiske data og kreditvurderinger på få minutter. Hvis du allerede har tilmeldt dig og søger support angående brugen af systemet, skal du trykke på knappen nedenfor for at se vores supportside. Du kan også kontakte os direkte.

1. Tilmeld dig systemet

Tilmeld dig ved at udfylde de nødvendige detaljer. Efter tilmelding modtager du en e-mail og dirigeres til login-siden. Registrering er gratis, og du kan begynde at bruge systemet med det samme.

2. Log ind

Efter registreringen kan du straks logge ind og begynde at forbedre kvaliteten af din beslutningsproces med gratis kreditrapporter.

After registering you will be automatically redirected to the login page.

3. Find data

Når du er logget ind, skal du navigere til fanen Firmasøgning. Søgegrænsefladen giver dig mulighed for nemt at finde det firma, du leder efter, og downloade de økonomiske oplysninger til vores system, hvor det kan ses og justeres, som du vil.

4. Se data og generer estimater

CreditReports.dk-platformen leveres med en funktion, der giver dig mulighed for at generere automatiske estimater baseret på historiske data. Automatiske estimater gør det lettere at indtaste dine egne forudsigelser.

5. Juster estimater

Med vores brugervenlige browserværktøj kan du nemt justere systemgenererede estimater for bedre at afspejle fremtidige scenarier. Du kan endda gendanne automatiske estimater, så de er baseret på dine egne input.

The view when adjusting estimates.

6. Udskriv kreditrapport

Når du er tilfreds med dine estimater, kan du udskrive en komplet kreditrapport med et klik på knappen. Rapporten inkluderer kreditrisiko, kreditvurdering og kreditgrænse - som alle estimeres ved hjælp af vores moderne maskinlæringsmodel.

da_DKDansk